Cibad

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Inici
Cibad

Benestar Social i Família i el Ministeri crearan un grup de treball per corregir el desfasament de les dades de la dependència

Correu electrònic Imprimeix PDF

Així ho han acordat avui el conseller Josep Lluís Cleries i la ministra Leire Pajín

La correcció d’aquest desfasament de 40.000 persones implicarà una major aportació econòmica de l’Estat

gencat.cat El conseller de Benestar Social i Família, Josep Lluís Cleries, i la ministra de Sanitat, Política Social i Igualtat, Leire Pajín, han acordat avui impulsar un grup de treball per corregir el desfasament en les dades sobre les persones amb dependència registrades com ateses a Catalunya. Aquest grup de treball es mantindrà actiu per mantenir la coordinació de les dades en un futur.
 

Llegiu-ne més...
 

Fondo de Apoyo para la Promoción y Desarrollo de Infraestructuras y Servicios del SAAD

Correu electrònic Imprimeix PDF

de Portal de la Dependencia Actualidad (Castellano)

La Ley 39/2010, de 22 de diciembre, de Presupuestos Generales del Estado para el año 2011, en su Disposición Adicional trigésimo primera, establece una nueva dotación para el Fondo del SAAD de 17 millones de €, aportados por el Ministerio de Sanidad, Política Social e Igualdad, abriéndose hoy martes 1 de marzo de 2011, y hasta el próximo 25 de abril, la convocatoria 2011 para la presentación de proyectos. Con esta nueva dotación el Fondo alcanza los 51 millones de €.

Llegiu-ne més...
 

El volumen de usuarios de servicios asistenciales a domicilio superó el millón en 2010, según un informe de DBK

Correu electrònic Imprimeix PDF

europapress.es El volumen de usuarios de servicios asistenciales a domicilio superó el millón en 2010, impulsado por el aumento en el número de personas mayores con necesidades de asistencia, la puesta en marcha de programas públicos de apoyo y la gradual aplicación de la Ley de Dependencia, con lo que el valor de mercado del sector alcanzó los 1.450 millones de euros, según un informe especial de DBK.

Llegiu-ne més...
 

Prestaciones económicas y otras fórmulas de asignación económica individual en los sistemas de atención a la dependencia. Panorama comparativo internacional

Correu electrònic Imprimeix PDF

Podeu obtenir l’informe seguint l’enllaç

 

II Fòrum de Serveis Socials

Correu electrònic Imprimeix PDF

Barcelona, 3 i 4 de març de 2011

Diba.cat El 28 i 29 de març de 2007 es va celebrar el I Fòrum de Serveis Socials municipals al Palau de Congressos de Catalunya, un espai de reflexió entorn un nou model de serveis socials marcat per la Llei 39/2006, de promoció de l'autonomia personal i atenció a la dependència, i la Llei 12/2007, de serveis socials, dues lleis que es vivien com una oportunitat històrica per a desplegar un sistema de serveis socials de dret subjectiu universal.

Llegiu-ne més...
 


Pàgina 192 de 200

El CIBAD "Centre d'Iniciatives del Barcelonès en l'àmbit de la dependència" és un dispositiu local d'informació, formació i assessorament en l'àmbit de la dependència, creat a la comarca del Barcelonès per a col·laborar amb la Generalitat de Catalunya i l'Administració central de l'Estat, en la posada en marxa del nou Sistema d'Atenció a la Dependència.


 

 

Assistència tècnica:

 


Intranet

Agenda

Mes anterior Octubre 2018 Proper mes
L M X J V S D
week 40 1 2 3 4 5 6 7
week 41 8 9 10 11 12 13 14
week 42 15 16 17 18 19 20 21
week 43 22 23 24 25 26 27 28
week 44 29 30 31

Destaquem

Materials de la IV Jornada CIBAD Llei de la dependència i Serveis Socials: on som i cap a on anem

Ja són consultables els materials que l’expert en política social Luís Barriga i l’expert en serveis socials Miquel Àngel Manzano van utilitzar en les seves intervencions en la IV Jornada CIBAD Llei de la dependència i serveis socials: on som i cap a on anem.

Més de 80 professionals dels serveis socials de diferents municipis de Barcelona i altres representants del sector van assistir a la jornada celebrada al Consell Comarcal del Barcelonès el passat 5 de desembre.

La jornada va ser presentada pel President del Consell Francesc Josep Belver i també va comptar amb la participació dels representats al Congrès de Diputats Angels Esteller PPC, Esperança Esteve, PSC, Carles Campuzano, C i U, Laia Ortiz, ICV - EU i A, i la senadora Ester Capella, d’ERC, moderats per en Joaquim Mestre, vicepresident del Consell Comarcal del Barcelonès, que van debatre a la taula rodona sobre el “Posicionament dels grups parlamentaris al Congrés dels Diputats en relació a la LAPAD i al model de serveis socials bàsics”.

Cliqueu als links següents:

Programa de la jornada

LAPAD i Serveis socials: situació actual i perspectives de futur. Luís A. Barriga Martín, expert en Política Social

Article de Luís A. Barriga relacionat amb la ponència

Canvis en els models d’atenció social local: serveis versus assistència. Miquel Àngel Manzano, tècnic de l’Àrea d’Atenció a les Persones, de la Diputació de Barcelona