Cibad

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Inici
Cibad

Benestar Social i Família i el Ministeri crearan un grup de treball per corregir el desfasament de les dades de la dependència

Correu electrònic Imprimeix PDF

Així ho han acordat avui el conseller Josep Lluís Cleries i la ministra Leire Pajín

La correcció d’aquest desfasament de 40.000 persones implicarà una major aportació econòmica de l’Estat

gencat.cat El conseller de Benestar Social i Família, Josep Lluís Cleries, i la ministra de Sanitat, Política Social i Igualtat, Leire Pajín, han acordat avui impulsar un grup de treball per corregir el desfasament en les dades sobre les persones amb dependència registrades com ateses a Catalunya. Aquest grup de treball es mantindrà actiu per mantenir la coordinació de les dades en un futur.
 

Llegiu-ne més...
 

Fondo de Apoyo para la Promoción y Desarrollo de Infraestructuras y Servicios del SAAD

Correu electrònic Imprimeix PDF

de Portal de la Dependencia Actualidad (Castellano)

La Ley 39/2010, de 22 de diciembre, de Presupuestos Generales del Estado para el año 2011, en su Disposición Adicional trigésimo primera, establece una nueva dotación para el Fondo del SAAD de 17 millones de €, aportados por el Ministerio de Sanidad, Política Social e Igualdad, abriéndose hoy martes 1 de marzo de 2011, y hasta el próximo 25 de abril, la convocatoria 2011 para la presentación de proyectos. Con esta nueva dotación el Fondo alcanza los 51 millones de €.

Llegiu-ne més...
 

El volumen de usuarios de servicios asistenciales a domicilio superó el millón en 2010, según un informe de DBK

Correu electrònic Imprimeix PDF

europapress.es El volumen de usuarios de servicios asistenciales a domicilio superó el millón en 2010, impulsado por el aumento en el número de personas mayores con necesidades de asistencia, la puesta en marcha de programas públicos de apoyo y la gradual aplicación de la Ley de Dependencia, con lo que el valor de mercado del sector alcanzó los 1.450 millones de euros, según un informe especial de DBK.

Llegiu-ne més...
 

Prestaciones económicas y otras fórmulas de asignación económica individual en los sistemas de atención a la dependencia. Panorama comparativo internacional

Correu electrònic Imprimeix PDF

Podeu obtenir l’informe seguint l’enllaç

 

II Fòrum de Serveis Socials

Correu electrònic Imprimeix PDF

Barcelona, 3 i 4 de març de 2011

Diba.cat El 28 i 29 de març de 2007 es va celebrar el I Fòrum de Serveis Socials municipals al Palau de Congressos de Catalunya, un espai de reflexió entorn un nou model de serveis socials marcat per la Llei 39/2006, de promoció de l'autonomia personal i atenció a la dependència, i la Llei 12/2007, de serveis socials, dues lleis que es vivien com una oportunitat històrica per a desplegar un sistema de serveis socials de dret subjectiu universal.

Llegiu-ne més...
 


Pàgina 192 de 200

El CIBAD "Centre d'Iniciatives del Barcelonès en l'àmbit de la dependència" és un dispositiu local d'informació, formació i assessorament en l'àmbit de la dependència, creat a la comarca del Barcelonès per a col·laborar amb la Generalitat de Catalunya i l'Administració central de l'Estat, en la posada en marxa del nou Sistema d'Atenció a la Dependència.


 

 

Assistència tècnica:

 


Intranet

Agenda

Mes anterior Gener 2019 Proper mes
L M X J V S D
week 1 1 2 3 4 5 6
week 2 7 8 9 10 11 12 13
week 3 14 15 16 17 18 19 20
week 4 21 22 23 24 25 26 27
week 5 28 29 30 31

Destaquem

Materials de la IV Jornada CIBAD Llei de la dependència i Serveis Socials: on som i cap a on anem

Ja són consultables els materials que l’expert en política social Luís Barriga i l’expert en serveis socials Miquel Àngel Manzano van utilitzar en les seves intervencions en la IV Jornada CIBAD Llei de la dependència i serveis socials: on som i cap a on anem.

Més de 80 professionals dels serveis socials de diferents municipis de Barcelona i altres representants del sector van assistir a la jornada celebrada al Consell Comarcal del Barcelonès el passat 5 de desembre.

La jornada va ser presentada pel President del Consell Francesc Josep Belver i també va comptar amb la participació dels representats al Congrès de Diputats Angels Esteller PPC, Esperança Esteve, PSC, Carles Campuzano, C i U, Laia Ortiz, ICV - EU i A, i la senadora Ester Capella, d’ERC, moderats per en Joaquim Mestre, vicepresident del Consell Comarcal del Barcelonès, que van debatre a la taula rodona sobre el “Posicionament dels grups parlamentaris al Congrés dels Diputats en relació a la LAPAD i al model de serveis socials bàsics”.

Cliqueu als links següents:

Programa de la jornada

LAPAD i Serveis socials: situació actual i perspectives de futur. Luís A. Barriga Martín, expert en Política Social

Article de Luís A. Barriga relacionat amb la ponència

Canvis en els models d’atenció social local: serveis versus assistència. Miquel Àngel Manzano, tècnic de l’Àrea d’Atenció a les Persones, de la Diputació de Barcelona