Cibad

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Inici
Cibad

Duran i Lleida: «La llei de la dependència és un fracàs»

Correu electrònic Imprimeix PDF

El president d'Unió Democràtica considera que no s'ha previst el finançament. Ho diu en un acte a Vic, on ha presentat un llibre de l'exconseller Antoni Comas

naciodigital.cat Aquest dijous, dia 24 de febrer, el  president d'Unió Democràtica de Catalunya i secretari general de Convergència i Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, ha presentat a Vic el llibre “Política Social” de l'exconseller de Benestar Social de la Generalitat, Antoni Comas. L’acte ha tingut lloc a la sala Segimon Serrallonga de la Universitat de Vic, a dos quarts de vuit del vespre.

Llegiu-ne més...
 

Propera inauguració del II Fòrum de serveis socials municipals.

Correu electrònic Imprimeix PDF

Diba.cat El proper mes de març està previst durant els dies 3 i 4 de març de 2011 que tingui lloc el II Fòrum de serveis socials municipals a l'Auditori ONCE, Gran Via de les Corts Catalanes,400 de Barcelona.

Llegiu-ne més...
 

LLEI DE DEPENDÈNCIA. col·lecció lectura fàcil

Correu electrònic Imprimeix PDF

La publicació és una adaptació a Lectura Fàcil dde la Llei 39/2006, de 14 de desembre, de promoció de l’autonomia personal i atenció a les persones en situació de dependència.

És el quart volum de la col·lecció “Lectura Fàcil”, un projecte impulsat pel Departament d’Acció Social i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya (DASC) en col·laboració amb l’Associació Lectura Fàcil (ALF).

 

 

CiU asegura que la implantación del modelo de dependencia es un "ejemplo muy concreto" de desleltad con las CC.AA

Correu electrònic Imprimeix PDF

Emplaza al Gobierno a revisar el calendario
europapress.es El portavoz de CiU en el Congreso, Josep Antoni Durán i Lleida, cree que la implantación del modelo de atención a la dependencia es un "ejemplo muy concreto" de deslealtad del Estado con las comunidades autónomas y donde el Gobierno ha impuesto un modelo y ha destinado unos recursos para financiarlo. 

Llegiu-ne més...
 

Cleries es compromet a "posar per davant" les 55.000 persones pendents en el desplegament de la Llei de la Dependència

Correu electrònic Imprimeix PDF

El conseller adverteix que fins al juliol hi ha temps per gestionar les dependències lleus
gencat.cat Promoure un sistema propi orientat a l’autonomia personal; prioritzar l’atenció a les grans dependències i les dependències severes i respectar els terminis legals previstos per les valoracions i l’elaboració dels PIA’s, són les prioritats fixades pel Departament de Benestar Social i Família en el desplegament del Sistema Català d’Autonomia Personal i Atenció a la Dependència.
 

Llegiu-ne més...
 


Pàgina 193 de 200

El CIBAD "Centre d'Iniciatives del Barcelonès en l'àmbit de la dependència" és un dispositiu local d'informació, formació i assessorament en l'àmbit de la dependència, creat a la comarca del Barcelonès per a col·laborar amb la Generalitat de Catalunya i l'Administració central de l'Estat, en la posada en marxa del nou Sistema d'Atenció a la Dependència.


 

 

Assistència tècnica:

 


Intranet

Agenda

Mes anterior Agost 2018 Proper mes
L M X J V S D
week 31 1 2 3 4 5
week 32 6 7 8 9 10 11 12
week 33 13 14 15 16 17 18 19
week 34 20 21 22 23 24 25 26
week 35 27 28 29 30 31

Destaquem

Materials de la IV Jornada CIBAD Llei de la dependència i Serveis Socials: on som i cap a on anem

Ja són consultables els materials que l’expert en política social Luís Barriga i l’expert en serveis socials Miquel Àngel Manzano van utilitzar en les seves intervencions en la IV Jornada CIBAD Llei de la dependència i serveis socials: on som i cap a on anem.

Més de 80 professionals dels serveis socials de diferents municipis de Barcelona i altres representants del sector van assistir a la jornada celebrada al Consell Comarcal del Barcelonès el passat 5 de desembre.

La jornada va ser presentada pel President del Consell Francesc Josep Belver i també va comptar amb la participació dels representats al Congrès de Diputats Angels Esteller PPC, Esperança Esteve, PSC, Carles Campuzano, C i U, Laia Ortiz, ICV - EU i A, i la senadora Ester Capella, d’ERC, moderats per en Joaquim Mestre, vicepresident del Consell Comarcal del Barcelonès, que van debatre a la taula rodona sobre el “Posicionament dels grups parlamentaris al Congrés dels Diputats en relació a la LAPAD i al model de serveis socials bàsics”.

Cliqueu als links següents:

Programa de la jornada

LAPAD i Serveis socials: situació actual i perspectives de futur. Luís A. Barriga Martín, expert en Política Social

Article de Luís A. Barriga relacionat amb la ponència

Canvis en els models d’atenció social local: serveis versus assistència. Miquel Àngel Manzano, tècnic de l’Àrea d’Atenció a les Persones, de la Diputació de Barcelona