Cibad

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Inici
Cibad

Cleries augura una "gran decepción" por la cuantía de las ayudas a dependientes moderados

Correu electrònic Imprimeix PDF

El Govern pedirá una moratoria de la entrada del grado I nivel II en el sistema hasta que se resuelvan los retrasos en la atención a severos | el Govern tratará de otorgar, en los próximos cinco meses, la ayuda a los más de 54.000 casos graves que están a la espera

Lavanguardia.es El conseller de Bienestar Social y Familia de la Generalitat, Josep Lluís Cleries, ha augurado una "gran decepción" de las personas con dependencia moderada por la cuantía de las ayudas que les corresponderán, y ha insistido en que se debe priorizar la atención a los dependientes grandes y severos que están a la espera de prestaciones.

Llegiu-ne més...
 

Pla d'actuació de la dependència

Correu electrònic Imprimeix PDF

Des de 2007 s'han tramitat 330.000 sol·licituds, de les quals el 16,5% resten pendents de resolució

Gencat.cat La gestió de la Llei de promoció de l'autonomia personal i d'atenció a la dependència es troba en una situació d'endarreriments des de la posada en marxa el 2007. Fins al gener passat, s'han registrat un total de 330.607 sol·licituds, de les quals el 47% han finalitzat en un Pla Individualitzat d'Atenció (PIA). Quant a la resta de sol·licituds, resten pendents 54.627 - el 16,5% del total des de 2007-, de les quals la meitat estan a l'espera de valoració i l'altra meitat han rebut valoració però estan a l'espera de rebre el PIA. Existeix també una situació irregular amb 17.374 sol·licituds presentades per persones que han mort sense gaudir de les prestacions.

Llegiu-ne més...
 

Cleries es compromet a atendre les persones amb grans dependències i severes dins els terminis establerts per la llei

Correu electrònic Imprimeix PDF

54.627 persones esperen que se'ls realitzi la valoració o el Pla Individualitzat d'Atenció. Gairebé un 67% fora de termini a gener de 2011

Gencat.cat El conseller de Benestar Social i Família, Josep Lluís Cleries, ha comparegut avui davant la comissió corresponent al Parlament de Catalunya, per exposar el pla d’actuació de la seva Conselleria per a aquesta legislatura.

Llegiu-ne més...
 

Benestar i Família trigarà dos anys a pagar els deutes de la llei de dependència

Correu electrònic Imprimeix PDF

La tasca serà complicada ja que l'Estat ha retallat la seva aportació per sufragar els costos d'aquesta prestació

diaridegirona.cat GIRONA | ALBERT SOLER La publicació a Diari de Girona fa dues setmanes del cas de Josep Gironès, que va morir sense haver rebut ni un euro dels més de 3.000 als quals tenia dret, segons la llei de dependència i segons se li va reconèixer, ha tret a la llum altres casos igual de greus.

Llegiu-ne més...
 

El Gobierno amplía la aplicación de la Ley de Dependencia a los 'dependientes moderados'

Correu electrònic Imprimeix PDF

Actualmente hay 140.000 personas en esta situación a la espera de recibir una prestación
Lavanguardia.es El Consejo de Ministros ha aprobado un Real decreto por el que amplía la aplicación de la Ley de Autonomía Personal y Atención a las Personas en Situación de Dependencia, para dar cobertura a los 'dependientes moderados' (Grado 1 nivel 2).La norma establecía que este colectivo formara parte del Sistema de Dependencia desde el pasado 1 de enero.

Llegiu-ne més...
 


Pàgina 196 de 200

El CIBAD "Centre d'Iniciatives del Barcelonès en l'àmbit de la dependència" és un dispositiu local d'informació, formació i assessorament en l'àmbit de la dependència, creat a la comarca del Barcelonès per a col·laborar amb la Generalitat de Catalunya i l'Administració central de l'Estat, en la posada en marxa del nou Sistema d'Atenció a la Dependència.


 

 

Assistència tècnica:

 


Intranet

Agenda

Mes anterior Maig 2019 Proper mes
L M X J V S D
week 18 1 2 3 4 5
week 19 6 7 8 9 10 11 12
week 20 13 14 15 16 17 18 19
week 21 20 21 22 23 24 25 26
week 22 27 28 29 30 31

Destaquem

Materials de la IV Jornada CIBAD Llei de la dependència i Serveis Socials: on som i cap a on anem

Ja són consultables els materials que l’expert en política social Luís Barriga i l’expert en serveis socials Miquel Àngel Manzano van utilitzar en les seves intervencions en la IV Jornada CIBAD Llei de la dependència i serveis socials: on som i cap a on anem.

Més de 80 professionals dels serveis socials de diferents municipis de Barcelona i altres representants del sector van assistir a la jornada celebrada al Consell Comarcal del Barcelonès el passat 5 de desembre.

La jornada va ser presentada pel President del Consell Francesc Josep Belver i també va comptar amb la participació dels representats al Congrès de Diputats Angels Esteller PPC, Esperança Esteve, PSC, Carles Campuzano, C i U, Laia Ortiz, ICV - EU i A, i la senadora Ester Capella, d’ERC, moderats per en Joaquim Mestre, vicepresident del Consell Comarcal del Barcelonès, que van debatre a la taula rodona sobre el “Posicionament dels grups parlamentaris al Congrés dels Diputats en relació a la LAPAD i al model de serveis socials bàsics”.

Cliqueu als links següents:

Programa de la jornada

LAPAD i Serveis socials: situació actual i perspectives de futur. Luís A. Barriga Martín, expert en Política Social

Article de Luís A. Barriga relacionat amb la ponència

Canvis en els models d’atenció social local: serveis versus assistència. Miquel Àngel Manzano, tècnic de l’Àrea d’Atenció a les Persones, de la Diputació de Barcelona