Cibad

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Inici
Cibad

El Gobierno aprueba los servicios y las prestaciones económicas que recibirán las personas con dependencia moderada

Correu electrònic Imprimeix PDF

Imserso.es El Gobierno ha aprobado hoy a propuesta de la ministra de Sanidad, Política Social e Igualdad, Dª Leire Pajín, el Real Decreto que fija los servicios y prestaciones económicas a los que podrán acceder las personas con dependencia moderada.

Llegiu-ne més...
 

El Gobierno modifica el baremo de valoración de las personas en situación de dependencia

Correu electrònic Imprimeix PDF

Imserso.es El Gobierno ha aprobado hoy a propuesta de la ministra de Sanidad, Política Social e Igualdad, Dª Leire Pajín, el Real Decreto por el que se aprueba el baremo de valoración de la situación de dependencia (BVD) y la escala de valoración específica para menores de tres años (EVE). Este Real Decreto también aprueba sus correspondientes instrucciones de aplicación.

Llegiu-ne més...
 

Madrid acogerá en marzo un congreso internacional sobre dependencia

Correu electrònic Imprimeix PDF

adn.es Madrid acogerá el III Congreso Internacional de Dependencia y Calidad de Vida, que se desarrollará entre 28 y el 30 de marzo y que, entre otros puntos, debatirá acerca de las fórmulas más adecuadas para avanzar en una mejor atención.

Llegiu-ne més...
 

El CERMI reclama a las administraciones que aceleren la asignación de prestaciones a personas en dependencia de grado I

Correu electrònic Imprimeix PDF

europapress.es El Comité Español de Representantes de Personas con Discapacidad (CERMI) ha reclamado a la administraciones la aceleración de los procesos administrativos para asignar a las personas reconocidas en situación de dependencia del grado I las prestaciones que les correspondan, una vez cuenten con su Programa Individual de Atención (PIA).

Llegiu-ne més...
 

El número de dependientes sin prestación supera las 365.000

Correu electrònic Imprimeix PDF

Un 10% más que el mes pasado
europapress.es El número de personas con derecho a alguno de los servicios o prestaciones la Ley para la Autonomía Personal y Atención a las Personas en Situación de Dependencia asciende a 1.047.466 personas, de las que 365.784 todavía se encuentra a la espera de recibir alguna ayuda, un 10 por ciento más que el mes anterior.

Llegiu-ne més...
 


Pàgina 197 de 200

El CIBAD "Centre d'Iniciatives del Barcelonès en l'àmbit de la dependència" és un dispositiu local d'informació, formació i assessorament en l'àmbit de la dependència, creat a la comarca del Barcelonès per a col·laborar amb la Generalitat de Catalunya i l'Administració central de l'Estat, en la posada en marxa del nou Sistema d'Atenció a la Dependència.


 

 

Assistència tècnica:

 


Intranet

Agenda

Mes anterior Octubre 2018 Proper mes
L M X J V S D
week 40 1 2 3 4 5 6 7
week 41 8 9 10 11 12 13 14
week 42 15 16 17 18 19 20 21
week 43 22 23 24 25 26 27 28
week 44 29 30 31

Destaquem

Materials de la IV Jornada CIBAD Llei de la dependència i Serveis Socials: on som i cap a on anem

Ja són consultables els materials que l’expert en política social Luís Barriga i l’expert en serveis socials Miquel Àngel Manzano van utilitzar en les seves intervencions en la IV Jornada CIBAD Llei de la dependència i serveis socials: on som i cap a on anem.

Més de 80 professionals dels serveis socials de diferents municipis de Barcelona i altres representants del sector van assistir a la jornada celebrada al Consell Comarcal del Barcelonès el passat 5 de desembre.

La jornada va ser presentada pel President del Consell Francesc Josep Belver i també va comptar amb la participació dels representats al Congrès de Diputats Angels Esteller PPC, Esperança Esteve, PSC, Carles Campuzano, C i U, Laia Ortiz, ICV - EU i A, i la senadora Ester Capella, d’ERC, moderats per en Joaquim Mestre, vicepresident del Consell Comarcal del Barcelonès, que van debatre a la taula rodona sobre el “Posicionament dels grups parlamentaris al Congrés dels Diputats en relació a la LAPAD i al model de serveis socials bàsics”.

Cliqueu als links següents:

Programa de la jornada

LAPAD i Serveis socials: situació actual i perspectives de futur. Luís A. Barriga Martín, expert en Política Social

Article de Luís A. Barriga relacionat amb la ponència

Canvis en els models d’atenció social local: serveis versus assistència. Miquel Àngel Manzano, tècnic de l’Àrea d’Atenció a les Persones, de la Diputació de Barcelona