Cibad

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Inici
Cibad

El Gobierno aprueba los servicios y las prestaciones económicas que recibirán las personas con dependencia moderada

Correu electrònic Imprimeix PDF

Imserso.es El Gobierno ha aprobado hoy a propuesta de la ministra de Sanidad, Política Social e Igualdad, Dª Leire Pajín, el Real Decreto que fija los servicios y prestaciones económicas a los que podrán acceder las personas con dependencia moderada.

Llegiu-ne més...
 

El Gobierno modifica el baremo de valoración de las personas en situación de dependencia

Correu electrònic Imprimeix PDF

Imserso.es El Gobierno ha aprobado hoy a propuesta de la ministra de Sanidad, Política Social e Igualdad, Dª Leire Pajín, el Real Decreto por el que se aprueba el baremo de valoración de la situación de dependencia (BVD) y la escala de valoración específica para menores de tres años (EVE). Este Real Decreto también aprueba sus correspondientes instrucciones de aplicación.

Llegiu-ne més...
 

Madrid acogerá en marzo un congreso internacional sobre dependencia

Correu electrònic Imprimeix PDF

adn.es Madrid acogerá el III Congreso Internacional de Dependencia y Calidad de Vida, que se desarrollará entre 28 y el 30 de marzo y que, entre otros puntos, debatirá acerca de las fórmulas más adecuadas para avanzar en una mejor atención.

Llegiu-ne més...
 

El CERMI reclama a las administraciones que aceleren la asignación de prestaciones a personas en dependencia de grado I

Correu electrònic Imprimeix PDF

europapress.es El Comité Español de Representantes de Personas con Discapacidad (CERMI) ha reclamado a la administraciones la aceleración de los procesos administrativos para asignar a las personas reconocidas en situación de dependencia del grado I las prestaciones que les correspondan, una vez cuenten con su Programa Individual de Atención (PIA).

Llegiu-ne més...
 

El número de dependientes sin prestación supera las 365.000

Correu electrònic Imprimeix PDF

Un 10% más que el mes pasado
europapress.es El número de personas con derecho a alguno de los servicios o prestaciones la Ley para la Autonomía Personal y Atención a las Personas en Situación de Dependencia asciende a 1.047.466 personas, de las que 365.784 todavía se encuentra a la espera de recibir alguna ayuda, un 10 por ciento más que el mes anterior.

Llegiu-ne més...
 


Pàgina 197 de 200

El CIBAD "Centre d'Iniciatives del Barcelonès en l'àmbit de la dependència" és un dispositiu local d'informació, formació i assessorament en l'àmbit de la dependència, creat a la comarca del Barcelonès per a col·laborar amb la Generalitat de Catalunya i l'Administració central de l'Estat, en la posada en marxa del nou Sistema d'Atenció a la Dependència.


 

 

Assistència tècnica:

 


Intranet

Agenda

Mes anterior Gener 2019 Proper mes
L M X J V S D
week 1 1 2 3 4 5 6
week 2 7 8 9 10 11 12 13
week 3 14 15 16 17 18 19 20
week 4 21 22 23 24 25 26 27
week 5 28 29 30 31

Destaquem

Materials de la IV Jornada CIBAD Llei de la dependència i Serveis Socials: on som i cap a on anem

Ja són consultables els materials que l’expert en política social Luís Barriga i l’expert en serveis socials Miquel Àngel Manzano van utilitzar en les seves intervencions en la IV Jornada CIBAD Llei de la dependència i serveis socials: on som i cap a on anem.

Més de 80 professionals dels serveis socials de diferents municipis de Barcelona i altres representants del sector van assistir a la jornada celebrada al Consell Comarcal del Barcelonès el passat 5 de desembre.

La jornada va ser presentada pel President del Consell Francesc Josep Belver i també va comptar amb la participació dels representats al Congrès de Diputats Angels Esteller PPC, Esperança Esteve, PSC, Carles Campuzano, C i U, Laia Ortiz, ICV - EU i A, i la senadora Ester Capella, d’ERC, moderats per en Joaquim Mestre, vicepresident del Consell Comarcal del Barcelonès, que van debatre a la taula rodona sobre el “Posicionament dels grups parlamentaris al Congrés dels Diputats en relació a la LAPAD i al model de serveis socials bàsics”.

Cliqueu als links següents:

Programa de la jornada

LAPAD i Serveis socials: situació actual i perspectives de futur. Luís A. Barriga Martín, expert en Política Social

Article de Luís A. Barriga relacionat amb la ponència

Canvis en els models d’atenció social local: serveis versus assistència. Miquel Àngel Manzano, tècnic de l’Àrea d’Atenció a les Persones, de la Diputació de Barcelona