Cibad

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Inici
Cibad

El Govern destinarà assistents personals a menors de 16 anys

Correu electrònic Imprimeix PDF

Cleries lamenta que només es financin 18 assistents per tot Catalunya amb ajudes de la llei
europapress.cat La Conselleria de Benestar Social i Família de la Generalitat ampliarà la figura de l'assistent personal a dependents menors de 16 anys per alleujar les seves famílies, ja que ara només beneficia a ciutadans en edat activa, entre els 16 i els 64 anys.

Llegiu-ne més...
 

Entrevista a l’H.Sr. Josep Lluís Cleries, Conseller de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya

Correu electrònic Imprimeix PDF

"Acordarem una nou Pla de suport del Tercer Sector amb la Taula del Tercer Sector"

tercersector.cat Un més després de prendre possessió com a conseller de Benestar Social i Família, Josep Lluís Cleries explica en el butlletí de la Taula d'entitats del Tercer Sector Social de Catalunya les prioritats del Departament per a la pròxima legislatura.

1.- La crisi està obligant a tothom a fer retallades. Quins projectes s’hauran de retallar al Departament de Benestar Social i Família? Tindran impacte sobre les entitats del Tercer Sector?

Lamentablement, la difícil situació econòmica que estem vivim ens limita de manera important els recursos dels que disposa la Generalitat de Catalunya i això, malauradament, s’haurà de traduir en determinades retallades.

Llegiu-ne més...
 

Hereu adverteix el Govern que no admetrà "ni un pas enrere" en polítiques socials

Correu electrònic Imprimeix PDF

L'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, ha advertit el Govern que no admetrà "ni un pas enrere" en matèria de polítiques socials, després que la Generalitat anunciés una reducció del 10% en la despesa de l'administració. Seguir leyendo el arículo
EUROPA PRESS En el balanç del nou model de serveis socials bàsics, ha remarcat que les polítiques socials són un pilar fonamental de la ciutat, i ha instat el Govern a respectar els convenis en aquest àmbit, que es concreten en el Consorci de Serveis Socials de Barcelona, el Pla d'Equipaments i un contracte programa.

Llegiu-ne més...
 

El Govern acreditará centros privados para aliviar las listas de espera de la dependencia

Correu electrònic Imprimeix PDF

El conseller Cleries descarta construir más residencias públicas y prepara implantar un decreto de acreditación

La vanguardia.es El conseller de Benestar Social i Família, Josep Lluís Cleries, ha anunciado que la Generalitat iniciará los trámites para aprovechar la red de residencias privadas para reducir la larga lista de espera de personas con dependencia que esperan una plaza en un centro público. Cleries ha explicado que el Govern prepara un decreto de acreditación que permitirá que los centros privados puedan actuar como centros colaboradores o concertados mediante la expedición a los usuarios de una cheque-servicio.

Llegiu-ne més...
 

El Supremo obliga a la Generalitat de Cataluña a pagar a un beneficiario por retrasos en la aplicación de la ley

Correu electrònic Imprimeix PDF

Europapress.es   La Sala de lo Social del Tribunal Supremo (TS) ha condenado al Instituto Catalán de Asistencia y Servicios Sociales (Icass) de la Generalitat de Cataluña a pagar 2.435 euros a un gran dependiente como prestación para un cuidador profesional en concepto de retrasos, desde que entró en vigor la Ley de Dependencia hasta que el Gobierno catalán abrió el plazo para solicitar ayudas.

Llegiu-ne més...
 


Pàgina 198 de 200

El CIBAD "Centre d'Iniciatives del Barcelonès en l'àmbit de la dependència" és un dispositiu local d'informació, formació i assessorament en l'àmbit de la dependència, creat a la comarca del Barcelonès per a col·laborar amb la Generalitat de Catalunya i l'Administració central de l'Estat, en la posada en marxa del nou Sistema d'Atenció a la Dependència.


 

 

Assistència tècnica:

 


Intranet

Agenda