Cibad

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Inici Un paso más para la mediación sociosanitaria

Un paso más para la mediación sociosanitaria

Correu electrònic Imprimeix PDF

dependenciasocialmedia.com. La Asociación de Mediadores para los Mayores y su Entorno, AMME, y Grupo Adavir unen sus esfuerzos y establecen líneas de cooperación para mejorar la calidad de vida de las personas mayores institucionalizadas.

Lourdes Rivera García, Directora General de Grupo Adavir y Noemi Peña Guadarrama presidenta de la Asociación de Mediadores para los Mayores y su Entorno (AMME), firman un convenio de colaboración con la finalidad de ofrecer un servicio de mediación externo a todos los usuarios, familiares y profesionales de los centros del Grupo Adavir.

Se pone en marcha así una iniciativa innovadora en el sector a partir de la aplicación de la mediación como método de gestión de los conflictos que afectan a las personas mayores institucionalizadas en relación con sus familias y con las personas que los atienden.

Grupo Adavir y AMME consideran esencial dar a conocer este nuevo recurso ya que la mediación es una institución que en este ámbito aún no goza de la difusión que por sus beneficios merece; por ello ofrecerán sesiones informativas sobre el nuevo servicio de mediación a todos los usuarios , familiares y a sus trabajadores.

Sin duda este acuerdo es un paso más en el camino de la humanización de los servicios sociosanitarios y la responsabilidad social de las empresas.

 

El CIBAD "Centre d'Iniciatives del Barcelonès en l'àmbit de la dependència" és un dispositiu local d'informació, formació i assessorament en l'àmbit de la dependència, creat a la comarca del Barcelonès per a col·laborar amb la Generalitat de Catalunya i l'Administració central de l'Estat, en la posada en marxa del nou Sistema d'Atenció a la Dependència.


 

 

Assistència tècnica:

 


Intranet

Agenda

Mes anterior Gener 2019 Proper mes
L M X J V S D
week 1 1 2 3 4 5 6
week 2 7 8 9 10 11 12 13
week 3 14 15 16 17 18 19 20
week 4 21 22 23 24 25 26 27
week 5 28 29 30 31

Destaquem

Materials de la IV Jornada CIBAD Llei de la dependència i Serveis Socials: on som i cap a on anem

Ja són consultables els materials que l’expert en política social Luís Barriga i l’expert en serveis socials Miquel Àngel Manzano van utilitzar en les seves intervencions en la IV Jornada CIBAD Llei de la dependència i serveis socials: on som i cap a on anem.

Més de 80 professionals dels serveis socials de diferents municipis de Barcelona i altres representants del sector van assistir a la jornada celebrada al Consell Comarcal del Barcelonès el passat 5 de desembre.

La jornada va ser presentada pel President del Consell Francesc Josep Belver i també va comptar amb la participació dels representats al Congrès de Diputats Angels Esteller PPC, Esperança Esteve, PSC, Carles Campuzano, C i U, Laia Ortiz, ICV - EU i A, i la senadora Ester Capella, d’ERC, moderats per en Joaquim Mestre, vicepresident del Consell Comarcal del Barcelonès, que van debatre a la taula rodona sobre el “Posicionament dels grups parlamentaris al Congrés dels Diputats en relació a la LAPAD i al model de serveis socials bàsics”.

Cliqueu als links següents:

Programa de la jornada

LAPAD i Serveis socials: situació actual i perspectives de futur. Luís A. Barriga Martín, expert en Política Social

Article de Luís A. Barriga relacionat amb la ponència

Canvis en els models d’atenció social local: serveis versus assistència. Miquel Àngel Manzano, tècnic de l’Àrea d’Atenció a les Persones, de la Diputació de Barcelona